Εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ
H Πολυμενάκος Χρωμ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1978, με έδρα τον Πειραιά και έχει ταυτίσει το όνομά της με την εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά με αφετηρία τους κλάδους της οικοδομής και της ναυτιλίας.
Δίνοντας έναν πραγματικό αγώνα με περίσσεια υπομονή και επιμονή μέσα από χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο επιχειρησιακό δίκτυο που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της αγοράς, τις νέες τάσεις καθώς και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής!

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Ο στόχος της Πολυμενάκος Χρωμ είναι να αποτελεί πρότυπο και ιδανικό συνεργάτη για τους πελάτες της, προσφέροντάς τους σύγχρονες λύσεις, υψηλή ποιότητα προϊόντων και εμπιστοσύνη στην μεταξύ τους συνεργασία. Απώτερος στόχος μας είναι η ανάπτυξη της κερδοφορίας των πελατών μας και η προσφορά συγχρόνων λύσεων για εκείνους και την επιχείρησή τους. Παράλληλα μέσα από την προσωπική επαφή στοχεύουμε στην υψηλή παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των προϊόντων μας που θα προσφέρουν τόσο στους συνεργάτες μας όσο και στον τελικό καταναλωτή το αποτέλεσμα που επιθυμούν!
Η Πολυμενάκος Χρωμ δεν αναζητά ευκαιριακά αποτελέσματα αλλά αποσκοπεί στην μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ των συνεργατών της και στην προώθηση και σωστή χρήση των προϊόντων της.

 

ΤO ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ
Σήμερα, μετά από 40 χρόνια είμαστε περήφανοι που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων και αξιολόγων πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο! Οι ίδιοι αυτοί πελάτες στηριζόμενοι στην ειλικρίνεια , την τιμιότητα και την προσωπική επαφή που τους προσφέρει η οικογενειακή μας επιχείρηση, μας εμπιστεύονται, και ενισχύουν τις επιλογές μας. Προωθώντας και πουλώντας τα υλικά που αντιπροσωπεύουμε, προσφέρουνε παράλληλα στους τελικούς καταναλωτές την ποιότητα , το αποτέλεσμα και την εξατομικευμένη λύση που χρειάζονται.
Το πελατολόγιό μας διευρύνεται συνεχώς βασιζόμενο στην φιλοσοφία κάθε σύγχρονης επιχείρησης που στοχεύει στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της πριν, κατά την διάρκεια αλλά κυρίως μετά την πώληση των προϊόντων μας.

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:
Η Πολυμενάκος Χρωμ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο τις ακόλουθες ξένες εταιρίες :

 • Tη Γαλλική εταιρία LINITOP με προϊόντα για την προστασία και τη συντήρηση του ξύλου.
 • Την Γαλλική εταιρία OWATROL που διαθέτει προϊόντα για την προστασία, συντήρηση, ανακαίνιση και διακόσμηση πολλαπλών επιφανειών όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό κτλ.
 • Την Ιταλική εταιρία TIXΕ, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ειδικών διακοσμητικών προϊόντων όπως σμάλτο για μπανιέρες, χρώμα χρυσού-ασημί-μπρονζέ (τη λεγόμενη μπρουτζίνα), αλουμινίου και χαλκού καθώς και χρώματα υψηλής θερμοκρασίας.

 Ως υπεύθυνη εταιρεία η προσέγγιση μας προς στο περιβάλλον και στον άνθρωπο μας καθιστά απαραίτητο να επιλέγουμε προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στην διαφύλαξη  του πλανήτη και την ασφάλεια του ανθρώπου και αυτό γίνεται μέσα από 6 βασικούς τομείς:

 • Ανάπτυξη προϊόντων λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον
 • Διαχείριση και επεξεργασία των απορριμμάτων
 • Χρήση των ανακυκλώσιμων συσκευασιών
 • Λεπτομερή τεχνικά δεδομένα για τον χρήστη
 • Ενθάρρυνση φιλικών προς το περιβάλλον εφαρμογές
 • Προϊόντα που είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές ασφαλείας που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
Η Πολυμενάκος Χρωμ με την πολυετή εμπειρία της καθώς και με την στήριξη των εταιριών που αντιπροσωπεύει ενημερώνεται συχνά για τις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς καθώς και τις διαφορετικές χρήσεις των προϊόντων που εμπορεύεται.

Με στόχο της καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχει στους συνεργάτες της:

 • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για βασικές και σύγχρονες ανάγκες
 • Website & φυλλάδια ενημέρωσης για τα προϊόντα
 • Δυναμικό στοκ προϊόντων με βάση την ζήτηση και τις εποχιακές ανάγκες
 • Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών αποχρώσεων με σύγχρονα μηχανήματα χρωμοσυνθέσεων για τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών της
 • Προσωπική επαφή και ενημέρωση παρέχοντας συμβουλές για τα προϊόντα της και επίλυση τεχνικών προβλημάτων
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τα προϊόντα και τη χρήση τους από εξειδικευμένους τεχνικούς των εργοστασίων
Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.