fbpx

Πολιτική Απορρήτου /GDPR

Αρχική / Πολιτική Απορρήτου /GDPR

Πολιτική Cookies

Θεωρούμε σημαντικό να ξέρεις ποιά είναι τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας αλλά και για ποιούς λόγους τα χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωσή σου αλλά και η καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σου στον ιστότοπό μας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES;

Χρησιμοποιούμε cookies για την βελτίωση της λειτουργίας του polychrome.gr, τη σωστή περιήγηση σου, την εύκολη σύνδεσή σου και την ομαλή μετακίνησή σου στις επιμέρους σελίδες του. Παράλληλα τα cookies μας επιτρέπουν να σου παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου.

Επίσης, τα cookies μας βοηθούν να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται και που δυσκολεύονται. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε συνεχώς να βελτιστοποιούμε τη λειτουργία του e-shop και να αντιμετωπίζουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν.

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δική σου αγοραστική εμπειρία, τη δομή και το περιεχόμενο του polychrome.gr.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES;

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας με την μορφή πολύ μικρού κειμένου, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς στο PC στο Smartphone & το tablet σου (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης & βελτιστοποίησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1) Αναγκαία Cookies

Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι την ηλεκτρονική πληρωμή και την αποθήκευση προϊόντων στη wish-list. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop αλλά υποβαθμίζεται και η προσωπική σου εμπειρία πλοήγησης μιας και βασικές e-commerce λειτουργίες υπολειτουργούν.

2) Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σου κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σου προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σου. Με αυτά τα cookies απολαμβάνεις μια εξατομικευμένη εκδοχή του plaisio.gr με αποτέλεσμα να βρίσκεις πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάς.

3) Στατιστικά Cookies

Τα στατιστικά cookies ή analytics cookies είναι υποσύνολο των cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.

4) Cookies Προώθησης

Τα cookies προώθησης χρησιμοποιούνται για να «σερβίρουν» διαφημίσεις πιο σχετικές με εσένα και τα ενδιαφέροντά σου. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης με στόχο τον περιορισμό των μαζικών, ανεπιθύμητων και ανούσιων διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Παρουσία Πολιτικής Απορρήτου:

1.Τι και ποιους καλύπτει η παρούσα πολιτική απορρήτου;
Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και σχετικά με το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας.
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε Υπηρεσία της Εταιρείας.

2.Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για το άτομό σας;
Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει δεδομένα από και σχετικά με το πρόσωπο σας.
Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει (1) δεδομένα εγγραφής, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία και (4) δεδομένα δραστηριότητας.
Ωστόσο, δεν συλλέγουμε ούτε χρηματοοικονομικά στοιχεία από πάροχο υπηρεσιών πληρωμών ούτε ευαίσθητα δεδομένα που σχετίζονται με το προσωπο σας.

3.Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με το πρόσωπο σας είναι για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας και να σας επιτρέπουμε να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες.
Επιπλέον, με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να σας στέλνουμε προσφορές, προωθήσεις και εμπορικές ανακοινώσεις, επίσης με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις και συνήθειες.

4.Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κυρίως για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.
Είναι επίσης απαραίτητο να συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς προστασίας των νόμιμων συμφερόντων της Εταιρείας.
Η μη παροχή των εν λόγω δεδομένων θα συνεπάγεται την αδυναμία, από μέρους μας, να σας προσφέρουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.
Όταν συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ, έχετε την επιλογή να μην παρέχετε στην Εταιρεία τα προσωπικά σας στοιχεία.

5.Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία έχει εφαρμόσει τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

6.Ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα (i) στους παρόχους υπηρεσιών, (ii) στις συνδεδεμένες εταιρείες μας και (iii) στις εθνικές αρχές, εφόσον επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

7.Μεταφέρονται στο εξωτερικό τα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να μεταφέρονται σε άλλες χώρες είτε εντός είτε εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε πάντα ώστε να υπάρχουν κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που να συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

8.Ποια είναι τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα;
Έχετε, μεταξύ άλλων, δικαίωμα πρόσβασης, συμπλήρωσης, ενημέρωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.

9.Τι ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018;
Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, θεσπίζοντας, μεταξύ άλλων, πρόσθετα δικαιώματα για τα τα προσωπα.

10.Ενημερώσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου
Η Εταιρεία δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ανατρέξτε στην Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά η παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

11.Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ.Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr.

  1. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με mail στο spolymen@otenet.gr  ή στο 2104294271

Δεν συλλέγουμε:

  • Οικονομικές πληροφορίες από κάποιο πάροχο υπηρεσιών πληρωμής: σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε μία μη συνδεδεμένη υπηρεσία πληρωμής για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάποιο προϊόν ή να κάνετε πληρωμές («Υπηρεσία Πληρωμής»). Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν ή να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω μιας Υπηρεσίας Πληρωμών, θα κατευθυνθείτε σε μια ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πληρωμών. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε σε μια Υπηρεσία Πληρωμών θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Υπηρεσίας Πληρωμών και όχι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, από μέρους της Υπηρεσίας Πληρωμών, πληροφοριών που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε Υπηρεσίας Πληρωμών.
  • Ευαίσθητες πληροφορίες: ζητάμε να μην μας στέλνετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές απόψεις, τη θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, την υγεία, το ποινικό υπόβαθρο ή τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) στις ή μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας ή με άλλο τρόπο.

Συνδεδεμένες υπηρεσίες

Τέλος, οι Υπηρεσίες της Εταιρείας ενδέχεται επίσης να συνδέονται με ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, τους οποίους διαχειρίζονται μη συνεργαζόμενες εταιρείες, και ενδέχεται να παρέχουν διαφημίσεις ή να προσφέρουν περιεχόμενο, λειτουργικότητα, παιχνίδια, ενημερωτικά δελτία, διαγωνισμούς ή εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατηρούνται από μη συνδεδεμένες εταιρείες. Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου των μη συνδεδεμένων εταιρειών και μόλις εγκαταλείψετε τις Υπηρεσίες της.

 

Κόστος Μεταφοράς:

4 μέχρι 2 κιλά προϊόντος και  1 μετά από κάθε επιπλέον κιλό που προστίθεται!

Χρόνος Μεταφοράς:

Ο χρόνος μεταφοράς των προϊόντων μας εξαρτάται από την εταιρεία courier.

Back to Top